Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« Alla Evenemang

MOIF Sportscamp 2024

juni 24 juni 28

Den 24-28 juni är det dags för MOIF Sportscamp. MOIF Sportscamp riktar sig till dig som är kille eller tjej och är född 2010-2018 och gillar sport. Sportscamp är beläget på Kejsarvallen, Myrviken men en dag kommer även att vara inomhus på MPO/GrusOve-arena.

Vi delar upp dagen i två delar där ungdomar född 2015-2018 kör mellan kl 9-12 och barn född 2010-2014 kör mellan kl 13-16. Föutom under fredagen då alla grupper kör 13-17, då vi planerar en liten större avslutning än tidigare.

Vilka aktiviteter det blir är i nuläget inte klart, men vi kommer att fylla dagarna med olika roliga sportaktiviteter.

Årets deltagaravgift är 450kr för Myssjö/Ovikens IF:s medlemmar (600kr för icke medlemmar och då ingår medlemskap i MOIF) och för det får man 5×3 timmar roliga sportaktiviteter, duktiga ungdomsledare som tar hand om barnet, mellanmål varje dag och ett deltagarpaket med bl.a t-shirt och vattenflaska. 

Det finns i år möjlighet för barnet att köpa Myssjö/Ovikens KLUBBDRESS till rabatterat pris (500kr istället för 575kr). Ni ser mer info om dressen här Myssjö-Ovikens IF (moif.se).  OBS! Priset gäller enbart vid anmälan till Sportscamp.

I samband med betalning tillkommer en adminavgift från det externa fakturabolag som föreningen är knuten till.

Sista anmälan är den 4 juni för att försäkra sig att deltagaren får hela deltagarpaketet. Direkt vid anmälan kommer betalningsanvisningar och ca veckan innan campen kommer mer info med schema mm. Så skynda in och anmäl på nedan länk.

TRYCK HÄR FÖR ANMÄLAN

Är du eller ditt barn medlem i föreningen använd då den e-postadress som finns registrerad i föreningen sedan tidigare för barnet.

Vi undrar om någon av er vårdnadshavare (eller annan vuxen) kan tänka sig att stötta ungdomsledarna under veckan, att finnas med som ett “vuxenstöd” runt planen. Fyll då i samband med bokningen den/de aktuella dagarna/tiderna ni kan närvara. Blir det många som vill/kan hjälpa till så får vi lösa det på plats och dela upp tiden.

Tipsar om Majblomman, som delar ut ekonomiskt stöd till familjer där pengarna inte räcker till. https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/

Vid frågor kontakta fotbollssektionen på fotboll@moif.se

Mvh
Lucas Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *