Loading Events

« All Events

Norra Berg tillsammans – möten om framtidens möjligheter

maj 21 @ 18:00 21:00


Som en effekt av de kommande årens stora etableringar av företag i Östersund kommer norra delarna av Bergs kommun bli attraktivt att bosätta sig i. Tillsammans med Östersund vill vi utforma denna framtid tillsammans med näringsliv och medborgare Bergs kommun.

Under de närmaste tio åren kommer företag etablera och expandera i Östersund, det kommer innebära ca 3000 direkta jobb. Därför arrangerar vi tillsammans med Östersunds kommun, näringsliv och medborgare träffar för att diskutera effekterna av företagsetableringarna och hur det kan påverka utvecklingen för Norra Berg. Vi ser en vision där vår landsbygd ges möjlighet att blomstra, en utveckling att trivas i.

På den här sidan kommer vi att samla allt som händer kring Norra Berg och de möten som har varit.

Anmäl dig till 21 maj, kl 18-21 på Orrgården i Oviken

Vi tar vid från träffen i mars där vi fick höra om de stora företagsetableringar i Östersunds kommun som kan locka fler att bosätta sig i norra Berg. Under denna kväll fokuserar vi på att börja formulera gemensamma mål och kartlägga möjligheter för oss alla. Mellan kl 17-18 serveras något lättare att äta. Johan Klevfors och Oskar Sergel leder oss genom kvällen.

Varmt välkommen!

Länk till anmälan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *